Handelsrecht


Advocatenkantoor Raes & Partners biedt rechtsondersteuning en begeleiding inzake geschillen met betrekking tot het handelsrecht. Vanuit het kantoor in Gent biedt Raes & Partners juridisch advies aan ondernemingen, vennootschappen en andere cliënten in het binnenland en in het buitenland. 

De advocaten bij Raes & Partners hebben veel ervaring met het wetboek van koophandel en met het handelsregister. Zij verdedigen de belangen van hun cliënten steeds na grondig overleg. Alle informatie en details in verband met uw onderneming en uw juridisch probleem worden zo in kaart gebracht voor de advocaten uw belangen in de rechtszaal zullen verdedigen.

Alle rechtszaken met betrekking tot het handelsrecht zoals het staat omschreven in het wetboek van koophandel en in het handelsregister worden behandeld voor de Rechtbank van Koophandel. Juridisch advies is bij dergelijke rechtszaken van groot belang.

In eerste aanleg behandelt de Rechtbank van Koophandel voornamelijk rechtszaken aangaande faillissementen, conflicten tussen aandeelhouders binnen een vennootschap en andere commerciële geschillen. Daarnaast worden er eveneens rechtszaken in hoger beroep behandeld tegen vonnissen van de vrederechter in handelsgeschillen. Al deze juridische belangen worden door Raes & Partners verdedigd. 

Advocaat Gent - Advocaat voor ondernemingen - Overeenkomsten en contracten - Invordering facturen en Incasso - Handelsrecht - Commercieel recht - Verkeersrecht - Bouwrecht - Huurrecht - Aanneming

Advocaten Raes & Partners: Koningin Fabiolalaan 56 A • 9000 GENT • Tel.: 09/222.93.00 • Fax: 09/222.56.00