Aanneming


Advocatenkantoor Raes & Partners verdedigt al uw rechten in verband met het bouwrecht. Tijdens het bouwen zal u echter verantwoordelijkheden moeten toevertrouwen aan verschillende experts. Zo zullen architecten, bouwheren en aannemers met elkaar moeten communiceren om uw bouwproject zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Dit is echter niet altijd het geval. Vaak zijn er misverstanden of is er een van de partijen die zich niet aan de afspraken houdt. Raes & Partners zal er voor zorgen dat elke verantwoordelijkheid tijdens uw bouwproject wordt nagevolgd. Bovendien is een vaste juridische raadgever voor uw project een extra druk om alles goed te laten verlopen. Fouten kunnen zich niet veroorloofd worden.

Om dit te voorkomen zullen de advocaten van Raes & Partners u ook bijstaan met de nodige expertises in verband met de bouwregelgeving. U kan tegenwoordig niet meer bouwen zonder eerst juridisch advies in te winnen. Des te meer omdat de wetgeving voortdurend verandert en ingewikkelde materie blijft.

Moest er na afloop van uw project toch iets misgelopen zijn, zullen de advocaten van Raes & Partners uw rechten verdedigen en bijstand verlenen bij vaststelling van gebreken en fouten in de bouw.

Advocaat Gent - Advocaat voor ondernemingen - Overeenkomsten en contracten - Invordering facturen en Incasso - Handelsrecht - Commercieel recht - Verkeersrecht - Bouwrecht - Huurrecht - Aanneming

Advocaten Raes & Partners: Koningin Fabiolalaan 56 A • 9000 GENT • Tel.: 09/222.93.00 • Fax: 09/222.56.00