Invordering facturen - Incasso


Voor de invordering van uw facturen hoeft u niet per se naar een notaris of naar een incassobureau te stappen. Ook advocatenbureau's nemen deze taken op zich en dit kan voor u zeer voordelig zijn. De incassoafdeling bij Raes & Partners functioneert zoals een klassiek incassobureau. Er is echter een deontologisch verschil.

Notariaten en incassobureau's zijn de laatste jaren zeer negatief in de pers verschenen. Zo zijn er velen die onwettelijke tarieven opleggen aan de schuldenaars en debiteurs. Bij het invorderen van uw facturen staat de incassoafdeling van Raes & Partners garant voor een correcte afhandeling van de openstaande facturen.

Om die reden krijgen Raes & Partners meer en meer vraag om invorderingen van facturen af te handelen. Bedrijven willen niet geassocieerd worden met de vaak agressieve aanpak van klassieke incassobureau's en notarissen.

De incassoafdeling van Raes & Partners zal er steeds voor zorgen dat alles volgens het boekje verloopt. Uw reputatie hangt immers vast aan die van Raes & Partners. Crediteur zijn is op zich al geen dankbare taak. Laat ze daarom uitvoeren door iemand met ervaring en met een correcte deontologie.

Advocaat Gent - Advocaat voor ondernemingen - Overeenkomsten en contracten - Invordering facturen en Incasso - Handelsrecht - Commercieel recht - Verkeersrecht - Bouwrecht - Huurrecht - Aanneming

Advocaten Raes & Partners: Koningin Fabiolalaan 56 A • 9000 GENT • Tel.: 09/222.93.00 • Fax: 09/222.56.00