Advocaat voor ondernemingen


Elke onderneming en elk bedrijf heeft nood aan een vaste advocaat. Naast uw boekhouder of uw fiscale afdeling is het uw advocaat die de rechten en plichten van uw firma kent en verdedigt. Een onderneming wordt voortdurend geconfronteerd met de grenzen van haar rechten. De advocaten bij Raes & Partners zullen deze rechten steeds zo ruim mogelijk laten gelden voor u en uw onderneming.

Zodra Raes & Partners het vaste advocatenbureau wordt voor uw onderneming, zijn consultaties op de advocatenpraktijk in Gent uiteraard overbodig, tenzij het om een prangend juridisch probleem gaat. Als dat niet het geval is en het dus gaat over de opvolging van een lopend juridisch probleem of als u juridisch advies nodig heeft voor uw onderneming zal telefonisch contact volstaan.

Raes & Partners zullen u helpen bij het opstellen van contracten, bij het innen van openstaande facturen tot zelfs het bouwen van een nieuwe vestiging van uw onderneming. Als u of een van uw werknemers een ongeval heeft met de bedrijfswagen, zullen onze advocaten u ook hier bijstaan in de rechtszaal. Een ervaren advocatenteam als dat van Raes & Partners is een must voor elke onderneming. Zij zullen u bijstaan in werkelijk elk juridisch probleem in verband met uw onderneming.

Advocaat Gent - Advocaat voor ondernemingen - Overeenkomsten en contracten - Invordering facturen en Incasso - Handelsrecht - Commercieel recht - Verkeersrecht - Bouwrecht - Huurrecht - Aanneming

Advocaten Raes & Partners: Koningin Fabiolalaan 56 A • 9000 GENT • Tel.: 09/222.93.00 • Fax: 09/222.56.00