Advocaat Gent


Raes & Partners hebben een lange ervaring binnen het gerechtelijke arrondissement van Gent. Daarnaast hebben hun advocaten reeds tal van rechtszaken in verband met internationale juridische materies behandeld.  Deze advocaten beperken zich dus geenszins tot het gerechtelijke arrondissement van Gent. 

Consultaties gebeuren doorgaans wél in Gent, maar ook dat is geen sine qua non, afhankelijk van de aard van het juridisch probleem. De juristen bij Raes & Partners zijn gespecialiseerd op verscheidene juridische gebieden. Hun advocaten bieden rechtsondersteuning voor rechtszaken in verband met het handelsrecht, het bouwrecht, het commercieel recht en andere juridische domeinen.

Op het kantoor in Gent hebben Raes & Partners tevens een incassoafdeling die ervoor zal zorgen dat de invordering van uw facturen vlot en volgens het boekje verlopen. Bij eventuele problemen worden uw belangen uiteraard ook in de rechtszaal verdedigd door de advocaten van Raes& Partners. 

De praktijk van advocatenkantoor Raes & Partners bevindt zich in het centrum van Gent. U kan hun advocaten steeds consulteren op het kantoor op de Krijgslaan 12, 9000 Gent. Gelieve eerst een afspraak te maken.

Advocaat Gent - Advocaat voor ondernemingen - Overeenkomsten en contracten - Invordering facturen en Incasso - Handelsrecht - Commercieel recht - Verkeersrecht - Bouwrecht - Huurrecht - Aanneming

Advocaten Raes & Partners: Koningin Fabiolalaan 56 A • 9000 GENT • Tel.: 09/222.93.00 • Fax: 09/222.56.00