Commercieel recht


De naam zegt het zelf. Commercieel recht omvat alle mogelijke wetgevingen in verband met uw onderneming of commerciële belangen. Raes & Partners hebben op het gebied van commercieel recht een uitstekende reputatie door de ervaring van hun advocaten.

Deze advocaten zullen u bijstaan in rechtszaken en juridische materies in verband met het handelsrecht. Dit recht wordt zo goed als altijd beslecht in de Kamer van Koophandel. Ook het contractenrecht hoort hier uiteraard thuis.

Voorts is het vennootschapsrecht uitermate belangrijk. Dit is zeer uitgebreid vastgelegd en vennootschappen dienen zich bijgevolg aan welbepaalde regels en wetten te houden. In de meeste gevallen is het hier tevens van groot belang conform het Europese vennootschapsrecht te zijn. Raes & Partners staan in voor de correcte samenwerking tussen verschillende vennoten.

Tenslotte moeten uw commerciële activiteiten uiteraard vergoed worden. Hiervoor hebben Raes & partners een incassoafdeling die ervoor zorgt dat al uw facturen worden ingevorderd.

Advocaat Gent - Advocaat voor ondernemingen - Overeenkomsten en contracten - Invordering facturen en Incasso - Handelsrecht - Commercieel recht - Verkeersrecht - Bouwrecht - Huurrecht - Aanneming

Advocaten Raes & Partners: Koningin Fabiolalaan 56 A • 9000 GENT • Tel.: 09/222.93.00 • Fax: 09/222.56.00